vineri, 12 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Trupa AC/DC a început turneul european fără solistul Brian Johnson. Spectatorii l-au văzut în premieră printre membrii formaţiei pe AXL Rose

  de - | 8 mai 2016, 7:36 PM | Monden

  0

  Trupa AC/DC a făcut spectacol la primul sau concert din turneul european programat în acest an, arată B1 TV. La show-ul trupei rock de la Lisabona au asistat 60.000 de spectatori, care l-au putut vedea în premieră printre membrii formaţiei pe AXL Rose, cel care l-a înlocuit pe solistul Brian Johnson, nevoit să se retragă din cauza unor probleme de auz. 

  AC/DC și-a început turneul european la Lisabona, avându-l ca solist pe Axl Rose de la Guns N ‘Roses. Aproximativ 60.000 de oameni au asistat la primul concert al trupei rock, din cele 12 programate în Europa.

  AC/DC susține aceste concerte fără solistul Brian Johnson, cel care s-a retras din cauza unor probleme de auz. Johnson a fost avertizat de medici încă de acum doua luni că riscă să rămână surd dacă va continua să urce pe scenă, forțând grupul să amâne o serie de concerte în Statele Unite ale Americii. În aceste condiții, locul lui Johnson pe scenă a fost luat de AXL Rose. Mulţi dintre fanii AC/DC nu au fost însă de acord cu înlocuirea făcută şi au cerut să li se returneze banii plătiţi pe bilete la concertul de la Lisabona.

  Trupa rock a trebuit să se despartă şi de bateristul Phil Rudd, condamnat în Noua Zeelandă pentru amenințări cu moartea și posesie de droguri.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.