Toboșarul AC/DC a fost acuzat că a angajat un asasin

  de Special Arad | 10 noiembrie 2014, 11:25 AM | Muzică | Recomandările editorilor

  0

  A încercat să „facă un schimb murdar și să iasă și ieftin,” dar în loc să se aleagă cu un „pistol mare” „ca să împuște și să obțină fiori”, Phil Rudd, toboșarul legendarei trupe rock AC/DC, se pare că se află „on the highway to hell”, sau cel puțin spre pușcărie, relatează Vice România.

  Lucrul care a dus la acest deznodământ e faptul că Rudd a angajat un asasin ca să omoare doi bărbați. Poliția a făcut un raid în casa băr​batului de 60 de ani, la șapte dimineața, miercuri, ca apoi să apară în sala de judecată în aceeași dimineață îmbrăcat într-un pulover gri și blugi. Rudd a fost acuzat și de posesie de metamfetamine și iarbă. Nu va depune mărturie decât până pe 27 noiembrie, dar se va alege cu până la zece ani d​e pușcărie dacă va fi condamnat. E destul de neclar, cine „a păcălit legea.”

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.