miercuri, 24 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Și-a tunat camionul cu 60.000 de euro. Un arădean este vedetă la Truck Tuning Art Alba Iulia 2023

  de Special Arad | 5 august 2023, 10:23 AM | Naţional | Știri Arad | Topic special

  3

  (foto: captură video)

  Proprietarii celor mai puternice camioane tunate din România, dar și de peste hotare, au defilat ieri în cetatea Alba Carolina, din Alba Iulia, la Truck Tuning Art. Spun că au investit o mică avere, dar satisfacțiile sunt pe măsură. Camioanele au fost personalizate în funcție de pasiunile proprietarilor.
  Mai bine de 140 de camioane – transformate în opere de artă, după investiţii de zeci de mii de euro – şi-au făcut apariţia în Cetatea Alba Iulia.

  Cel din imagini îi aparţine unui arădean, Ovidiu Orădean, care a cheltuit pentru pasiunea sa 60 de mii de euro. „Camionul este cu Vlad Țepeș din filmul Dracula, am făcut o temă românească pe oriunde mergi să reprezentăm țara de unde suntem. Oriunde m-am dus în Europa Germania, Austria, Franța, Belgia, Olanda direct poză” a spus acesta pentru Alba24.ro.

  Un alt proprietar de camion „tatuat”, Dorin Bătea, a declarat jurnaliștilor: „Cabina a fost demontată complet a rămas doar caroseria, tablă și în Olanda au făcut totul de la zero fiecare buton, fiecare element, bordul este îmbrăcat în piele, totul e lucrat manual. Au lucrat cam două luni”.

  Astăzi vor fi acordat premiile Truck Tuning Art 2023

  Camioanele pot fi admirate şi astăzi, când vor fi decernate premiile pentru câştigătorii concursului.

  TRUCK

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  7 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.