165 de locuitori dintr-un sat al Belgiei au câștigat marele premiu la EuroMillions. Fiecare va primi câte 870.000 de euro

  de - | 11 December 2022, 10:07 AM | Internaţional

  0

  165 de locuitori ai unui mic sat belgian vor primi sute de mii de euro chiar la timp pentru sărbători. Ei sunt câștigatorii marele premiu de 143 de milioane de euro la loteria EuroMillions, relatează EuropaFM.

  Toți au contribuit cu aceeași sumă, 15 euro, pentru cumpărarea biletelor, așa că fiecare va primi acum aproape 870.000 de euro.

  Loteria Naționala a anunțat că nu este primul câștig obținut de mai mulți jucători din Belgia, însă grupul din Olmen este de departe cel mai mare de până acum.

  Proprietarul chioșcului de ziare care organizează potul de grup de mai mulți ani, a mărturisit că a fost nevoit să repete vestea „de cinci-șase ori”, deoarece clienților săi nu le venea să creadă că au câștigat.

  Pentru tragerea la sorți au fost vândute peste 27.000.000 de bilete.

  Jackpotul EuroMillions este organizat în nouă țări europene: Belgia, Franța, Regatul Unit, Spania, Portugalia, Irlanda, Austria, Elveția și Luxemburg.

  Sursa: EuropaFM

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.