luni, 15 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Trei urmăriţi general şi unul internaţional, depistaţi la Nădlac și Borș

  de Special Arad | 19 decembrie 2016, 12:45 PM | Știri Arad | Urmăriți

  0

  Știri Arad. Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectoarelor Poliţiei de Frontieră Nădlac şi Borş au depistat patru bărbaţi pe numele cărora erau emise, de către autorităţile române şi germane, mandate de executare a pedepsei cu închisoarea şi mandate europene de arestare.

  În data de 18.12.2016, în jurul orei 16.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II – Csanadpalota, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor specifice trecerii frontierei cetăţeanul român Daniel C., în vârstă de 36 de ani, din judeţul Maramureş.

  În momentul efectuării verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele bărbatului era emis, de către autorităţile române, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj.

  În data de 17.12.2016, în jurul orei 09.00, tot la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II – Csanadpalota  s-a prezentat la controlul de frontiera cetăţeanul român Gabriel S., în vârstă de 30 de ani, din judeţul Prahova. Cu ocazia verificărilor, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele bărbatului era emis, de către autorităţile din Germania, un mandat european de arestare pentru săvârşirea de infracţiuni contra persoanei.

  Tot la PTF Nădlac II, polițiștii de frontiera l-au depistat pe cetăţeanul român Marin S., în vârstă de 44 de ani, din judeţul  Vâlcea, pe numele caruia era emis, de către autorităţile române, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pentru săvârşirea de infracţiuni contra ordinii şi siguranţei publice. Barbatul avea de executat o pedeapsă cu închisoarea de 2 ani şi 2 luni.

  Tot în data de 17.12.2016, în jurul orei 02.43, la Punctul de Trecere a Frontierei Borş, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor specifice trecerii frontierei cetăţeanul român Florin C., în vârstă de 29 de ani, din judeţul Cluj.

  Cu ocazia verificărilor, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele bărbatului era emis, de către autorităţile din România un mandat european de arestare pentru săvârşirea de infracţiuni loviri şi alte violenţe , având de executat  o pedeapsă de 3 luni închisoare.

   În toate cazurile, persoanele în cauză au fost predate unor echipe operative din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad şi Bihor, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.