Trei medici de la Județean, depistați cu Covid-19. Unul a intrat în contact cu o persoană dintr-o localitate carantinată, ceilalți tocmai ce au revenit din concediu

  de Special Arad | 12 august 2020, 12:46 PM | Coronavirus | Recomandările editorilor | Sănătate | Știri Arad

  0

  Conducerea Spitalului Clinic Județean Arad anuce în atenția publică faptul că trei medici, dintre care unul rezident, angajați ai Spitalului Județean, au fost  diagnosticați pozitiv cu virusul SARS CoV-2.

  Conform anchetei epidemiologice, unul dintre medici, care își desfășoară activitatea în cadrul Secției Clinice ORL s-a infectat în urma contactului cu persoane care provin dintr-una dintre localitățile carantinate ale județului Arad. Menționăm faptul că medicul nu a intrat în contact cu pacienții secției și a solicitat testarea.

  Al doilea medic, pediatru, a fost depistat pozitiv înainte de întoarcerea din zile libere plătite, conform protocolului stabilit la nivelul spitalului.

  Medicul rezident (ortopedie) s-a infectat în perioada concediului de odihnă, efectuat în Grecia, deoarece, la plecare, testul efectuat a fost negativ, iar testul de control, realizat înainte de începerea activității pe secție, a ieșit pozitiv.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.