Trei licee arădene sunt înscrise în cea mai mare competiție de robotică din România!

  de [email protected] | 14 noiembrie 2017, 3:51 PM | Educaţie | Recomandările editorilor | Știință

  0

  Aproximativ 1000 de elevi din 55 de orașe din România se vor întrece, pentru două zile, în cea mai provocatoare competiție între liceele din România – BRD First Tech Challenge, ediția a II-a. Pe lista oficială a celor 90 de echipe înscrise în competiție trei sunt din Arad și anume: echipa Colegiului Național „Vasile Goldiș” – WIRE IMPULSE, echipa Liceului Național de Informatică – MUSCHETARII și echipa Colegiului Național „Moise Nicoară” – HARAMBE CARTEL. Confruntarea echipelor va avea loc la București, în luna martie 2018.

  Competiția națională îşi propune să încurajeze elevii de liceu să utilizeze principii de inginerie în domeniul roboticii, într-un mediu competitiv.

  Dincolo de întrecerea între roboţii construiţi de echipele participante, elevii trebuie să îşi promoveze echipa şi să câştige notorietate în comunităţile lor. Deocamdată doar două dintre cele trei echipe arădene au un video de prezentare pe YouTube, echipa „Wire Impulse” a Colegiului Național „Vasile Goldiș” și echipa „Harambe Cartel” a Colegiului Național „Moise Nicoară” (un interviu realizat de Republica.ro).


  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.