duminicã, 10 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  Update Tranzitarea localităților arădene Seleuș și Moroda este interzisă!

  de Lucian Dănilă | 1 august 2020, 3:19 PM | Știri Arad

  0

  Măsurile de carantinare atrag după ele tot felul de neplăceri pentru cetățenii care nu locuiesc în localitățile în care au fost impuse acestea. Astfel, în această după amiază am fost informați că este interzis inclusiv tranzitul prin două dintre localitățile din județul Arad.

  Este vorba despre Seleuș și Moroda, iar pentru asta vă prezentăm comunicatul pe care l-am primit de la Lucian Cozma, purtător de cuvânt Prefecturii Arad.

  „În aplicarea măsurilor de carantinare a localităților Seleuș și Moroda, tranzitul prin aceste două localități nu mai este permis. Pentru accesul dinspre Arad spre zonele Ineu-Sebis-Moneasa/Halmagiu  se pot folosi variante ocolitoare prin Chisineu Criș – Ineu (DN79A) ori prin Pancota – Maderat – Târnova – Chier – Mocrea – Ineu. În zona Gurahonț traficul nu este deviat, ținând cont că DN79A străbate localitatea doar tangențial”.

  UPDATE

  Citește ultimele decizii privind tranzitarea localității Seleuș cu clik pe titlul de mai jos

  Seleușul a fost deblocat, se poate tranzita localitatea! Iustin Cionca critică decizia Poliției din Arad

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.