Fotbal fără schema completă de vaccinare… imposibil! – decizie de ultim moment a Federației din Brazilia

  de Special Arad | 22 ianuarie 2022, 12:27 PM | Recomandările editorilor | Sport

  0

  Federaţia de Fotbal din Brazilia a decis ca toți fotbaliştii din cele patru ligi profesioniste să aibă schema completă de vaccinare anti-COVID pentru a putea intra pe teren.

  Federația braziliană de fotbal a comunicat cluburilor această decizie care vizează meciurile ce vor începe în aprilie 2022.

  Tite, selecţionerul Braziliei, a adoptat aceeaşi politică şi nu l-a convocat pe fundaşul echipei Atlético Madrid, Renan Lodi, pentru următoarele meciuri de calificare la Cupa Mondială 2022, pe 27 ianuarie (Ecuador) şi 1 februarie (Paraguay), deoarece nu îndeplineşte aceste criterii de vaccinare, notează News.ro.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.