Seleușul a fost deblocat, se poate tranzita localitatea! Iustin Cionca critică decizia Poliției din Arad

  de Lucian Dănilă | 1 august 2020, 6:50 PM | Știri Arad

  2

  După câteva ore de interzicere a tranzitării localității arădene Seleuș, decizie anunțată oficial de Prefectura Arad, președintele Consiliului Județean, Iustin Cionca, anunță ca pe o mare victorie ridicarea blocajului rutier.

  Într-o postare pe Facebook, Cionca spune că a apelat la ministrul de Interne, Marcel Vela, și critică decizia luată de Inspectoratul de Poliție al județul Arad.

  „Am obținut la București ridicarea blocajului rutier în Seleuș!

  In urma situației create de decizia Poliției Județului Arad, de blocare a accesului în comuna Seleuș, carantinată, l-am contactat pe ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, și i-am solicitat să dispună deblocarea accesului în comună.

  Nu este normal cum s-a procedat. S-a creat derută, oamenii nu au fost informați din timp și măsura blocării accesului în Seleuș a creat nu numai disconfort, ci și panică. Nu am fost de acord cu ea nici vineri seara, în ședința Comitetului Județean pentru Situații de Urgență și nu o agreez nici acum. Doar să fie foarte clar: m-am opus!

  Nu cred că este firesc ca Poliția să blocheze accesul într-o comună fără să se gândească la consecințe. Îi cer comandantului Poliției Arad respect față de arădeni și protejarea arădenilor. Legea trebuie aplicată corect, avându-se în vedere, înainte de toate, cetățenii! Prin blocarea accesului în Seleuș sunt pedepsiți arădeni sănătoși, trimiși pe rute alternative, iar asta este inacceptabil. Eu înțeleg prin carantinare că se limitează circulația celor bolnavi sau suspecți că ar fi bolnavi, nu a oamenilor sănătoși din localitate sau a celor care nici măcar nu locuiesc în Seleuș și trec în viteză prin Seleuș”, scrie Iustin Cionca pe Facebook.

  Citește cu click pe titlul de mai jos știrea inițială:

  Tranzitarea localităților arădene Seleuș și Moroda este interzisă!

   

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Ăștia sunt în campanie electorală. Prima dată închide drumul pe urma vine Cionca și zice ca el a sunat la ministrul Vela și acum e permis tranzitul. Campanie electorală, am impresia că ăștia sunt la mica înțelegere! Nu cumva PSD ul e de vină? Cam așa funcționează campania în România, se joacă cu nervii, sănătatea oamenilor! Voturi sa aducă!
   Până și înțelegerea între Bibarț și Bâlcea a fost pusă la cale de mult. Au așteptat să vadă care are mai mari șanse, a fost o diversiune bine gândită. Nu-l mai subestimați pe faraon!

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  2 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.