joi, 13 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Transport public gratuit, în weekendul plin de evenimente la Timișoara Capitală Europeană a Culturii 2023

  de - | 17 februarie 2023, 10:03 AM | Cultură | Regional

  0

  Timișoara Capitală Europeană a Culturii 2023 intră în lumina reflectoarelor în acest weekend, cu programul cultural bogat pregătit de autorități. Sunt anunțate concerte, expoziții, dezbateri, proiecții, spectacole de lumină, culoare și mișcare, pentru a anima toate cartierele orașului, anunță infotimisoara.ro.

  Vineri, 17 februarie, de la ora 19:00, se va da startul în Piața Unirii cu un show prin care, anunță organizatorii, spectatorii vor fi purtați prin toate zonele artelor spectacolului. Se dorește a fi o sărbătoare a întregii comunități, prin care să se arate că timișorenii sunt gazde primitoare și membri valoroși ai familiei europene.

  Accesul la evenimentele din piețele centrale este gratuit. Tot gratuit este și transportul în comun, pe toată durata weekendului 17 -19 februarie.

  „Pentru a evita aglomerarea zonei centrale, având în vedere și restricțiile impuse de aspectele organizatorice, am adaptat orarul și regimul de frecvență al vehiculelor de transport public, pentru a putea prelua un număr sporit de călători. Aveți, așadar, toate motivele să lăsați mașina acasă și să vă bucurați de spectacolul oferit de orașul văzut la pas. Este o șansă extraordinară de a arăta întregii lumi potențialul pe care îl are Timișoara, care devine, timp de un an, o mare scenă culturală internațională. Primul pas în orice călătorie este mereu cel mai important, așadar, haideți să simțim energia cetății și să vorbim lumii despre bucuria de a trăi într-un oraș unic, în care diversitatea a construit un microclimat socio-cultural inconfundabil. Vă așteptăm, cu mic, cu mare, în Piața Unirii, vineri, de la ora 19:00, pentru a trăi emoția unui nou început la Timișoara, ca timișoreni, în fața întregii lumi”, au transmis organizatorii.

  Programul complet al evenimentelor aferente deschiderii „Timișoara – Capitală Europeană a Culturii” poate fi consultat AICI.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.