joi, 13 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Tramvaiele și autobuzele arădene devin săli de lectură!

  de Special Arad | 5 august 2016, 11:20 PM | Cultură

  0

  Un moment important a avut loc, ieri, la Consiliul Județean. Vicepreşedintele Claudia Boghicevici s-a întâlnit cu directorul Bibliotecii A. D. Xenopol, Florin Didilescu, directorul Centrului de Cultură al Județului Arad, Doru Sinaci, directorul Companiei de Transport Public, Mariana Birău, în vederea inițierii unui proiect de lectură publică.

  În foarte scurt timp, pe mijloacele de transport în comun din Arad vor apărea cărți puse la dispoziție de Bibliotecă și Centrul de Cultură al Județului, beletristică, istorie și istorie locală.

  „Facem un pas important. Mi-am dorit de mult să ducem Aradul printre județele unde lectura este facilitată pe mijloacele de transport în comun. Am cerut doamnei Birău să includem în proiect și autobuzele CTP care circulă în județ. Din această vară Aradul face pasul înspre orașele, județele unde Consiliul Județean se implică în această direcție, extrem de necesară”, a declarat vicepreședintele Claudia Boghicevici.

  În proiect se implică și asociațiile de tineret, cu donații de carte și suport logistic.

  Sursa foto: Getty Images

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.