Traficant de droguri, trimis la închisoare în Arad

  de Special Arad | 29 aprilie 2015, 12:38 PM | Știri Arad | Urmăriți

  0

  Știri Arad: În cursul zilei de ieri, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii.

  Mandatul de executare a fost emis de către magistraţii Tribunalului Arad la data de 27 aprilie pe numele unui bărbat, de 29 de ani, acesta având de ispăşit o pedeapsă de 2 ani şi 6 luni cu închisoarea, pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic ilicit de droguri şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor. Bărbatul a fost încarcerat în Penitenciarul Arad.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.