Update Trafic îngreunat la ieșire din Pecica! Se circulă pe o singură bandă

  de Andreea Daniela B. | 12 January 2022, 12:59 PM | Știri Arad

  0

  În urmă cu doar câteva minute, un șofer de TIR care încerca să ajungă la o firmă situată la ieșire din Pecica a reușit să blocheze circulația.

  Acesta a încurcat intrările, ajungând într-o curte privată. În momentul în care și-a dat seama ce a făcut, încercând să iasă din nou pe șoseaua principală, el s-a blocat din cauza virajelor luate greșit și a reușit să oprească circulația de pe banda ce duce spre Nădlac.

  În acest moment traficul se desfășoară cu dificultate, pe o singură bandă de mers.

  Update Traficul a fost reluat în condiții normale.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.