Tort cu cremă din iaurt şi fructe de primăvară
Ingrediente:
– blat de tort cu cacao, 3 foi, din comerţ, 1 compot de cireşe (800 ml), 1 borcan de vişine pt. prăjitură, 300 g de iaurt natur, 300 g de iaurt cu căpşuni, 15 g de gelatină, 150 g de zahăr, 400 ml de frişcă
Preparăm gelatina în suc de compot. Scoatem sâmburii fructelor şi scurgem bine. Batem tare frişca. Amestecăm iaurtul natur cu ½ zahăr până se topeşte, apoi cu cireşele, 1/3 frişca şi iaurtul cu căpşuni cu restul de zahăr, vişine şi 1/3 frişcă. Împărţim gelatina în jumătate şi amestecăm în cele 2 boluri. Ţinem crema la frigider aprox. 1 oră până se întăreşte puţin.
Într-o formă de tort aşezăm 1 foaie de blat, întindem deasupra crema albă.
Peste punem a doua foaie, întindem crema roz. Deasupra aşezăm a treia foaie, întindem 1/3 frişcă şi ornăm. Ţinem la frigider câteva ore.
Tăiem felii şi servim.
Sursa: reteteculinarepentrutoti.com
Comentariile portalului
Aradul e sat fără câini! A se înțelege conducători! Totul e pentru voturi : spatii cedate da'moca pe zeci de ani unor culte,terenuri la fel, lucră (...)
TOTUSI. CAND REUSITI SA PUNETI MACAZE AUTOMATE ???
Acest repetent notoriu trebuie să stea în pușcărie pentru toate câte am făcut nu să planteze rudele și prietenii din copilărie La conducerea Aradului că (...)