Tort cu cremă din iaurt şi fructe de primăvară





Ingrediente:
– blat de tort cu cacao, 3 foi, din comerţ, 1 compot de cireşe (800 ml), 1 borcan de vişine pt. prăjitură, 300 g de iaurt natur, 300 g de iaurt cu căpşuni, 15 g de gelatină, 150 g de zahăr, 400 ml de frişcă
Preparăm gelatina în suc de compot. Scoatem sâmburii fructelor şi scurgem bine. Batem tare frişca. Amestecăm iaurtul natur cu ½ zahăr până se topeşte, apoi cu cireşele, 1/3 frişca şi iaurtul cu căpşuni cu restul de zahăr, vişine şi 1/3 frişcă. Împărţim gelatina în jumătate şi amestecăm în cele 2 boluri. Ţinem crema la frigider aprox. 1 oră până se întăreşte puţin.
Într-o formă de tort aşezăm 1 foaie de blat, întindem deasupra crema albă.
Peste punem a doua foaie, întindem crema roz. Deasupra aşezăm a treia foaie, întindem 1/3 frişcă şi ornăm. Ţinem la frigider câteva ore.
Tăiem felii şi servim.
Sursa: reteteculinarepentrutoti.com
Comentariile portalului
Aha, dacă realizarilee sunt în funcție de datele dan biblie, probabil că autostrăzile se vor face până la apoca lipsă! Aia mare, sau mică, nu mai contează...
Poate nu ar strica să vă documentați ceva mai atent. Veți putea observa că procesiunile ortodoxe legate sau inspirate din viața lui Iisus (deci, inclusiv drumul crucii) (...)
Sa-mi spuna cineva de ce acesti calugari copiaza Via Dolorosa de la Romano Catolici. Biserica Ortodoxa nu are " Drumul Crucii" inclus in randuiala bisericeasca . In nici o carte de cult (...)