Tort cu cremă din iaurt şi fructe de primăvară





Ingrediente:
– blat de tort cu cacao, 3 foi, din comerţ, 1 compot de cireşe (800 ml), 1 borcan de vişine pt. prăjitură, 300 g de iaurt natur, 300 g de iaurt cu căpşuni, 15 g de gelatină, 150 g de zahăr, 400 ml de frişcă
Preparăm gelatina în suc de compot. Scoatem sâmburii fructelor şi scurgem bine. Batem tare frişca. Amestecăm iaurtul natur cu ½ zahăr până se topeşte, apoi cu cireşele, 1/3 frişca şi iaurtul cu căpşuni cu restul de zahăr, vişine şi 1/3 frişcă. Împărţim gelatina în jumătate şi amestecăm în cele 2 boluri. Ţinem crema la frigider aprox. 1 oră până se întăreşte puţin.
Într-o formă de tort aşezăm 1 foaie de blat, întindem deasupra crema albă.
Peste punem a doua foaie, întindem crema roz. Deasupra aşezăm a treia foaie, întindem 1/3 frişcă şi ornăm. Ţinem la frigider câteva ore.
Tăiem felii şi servim.
Sursa: reteteculinarepentrutoti.com
Comentariile portalului
Ramane de vazut ce va fi dupa instalare, dezastrul e iminent oricum, vom vedea cum se potriveste guvernarea unei tari cu administrarea unui oras sau judet dar cat timp accepta( (...)
Falcă e mult mai mult decât bolojan Uitați vă la Cum arată Aradul față de Oradea de ce nu este pomenit și numele acestui ctitor de Arad el (...)
Să ne ferească Dumnezeu că acest imbecil să ajungă prim ministru să nu i dați prostului puterea că s a văzut cât de Răzbunător este