Tom Hanks, infectat cu coronavirus, împreună cu soția sa: vedeta a făcut anunțul pe Twitter

  de Special Arad | 12 martie 2020, 11:52 AM | Coronavirus | Internaţional

  0

  Era doar o chestiune de timp până la apariția primelor cazuri de coronavirus printre vedete și, din păcate, Tom Hanks se pare că este primul pe listă.

  Epidemia de coronavirus s-a extins destul de rapid în ultimele săptămâni, în fiecare colț al mapamondului. Până la această oră, nu am auzit încă informații despre vedete de la Hollywood să fie infectate cu Covid – 19. În contextul în care în California este declarată de stare de urgență, statistica era una destul de neobișnuită. Inevitabilul s-a produs și se pare că avem primul caz de coronavirus printre personalității ale cinematografiei de talie mondială. Primii pe listă este Tom Hanks și soția sa Rita Wilson.

  Unul dintre cei mai faimoși actori din lume a anunțat pe Twitter că este infectat cu virusul Covid-19. Conform spuselor vedetei, cei doi au fost testați pozitiv în Australia, iar informația a fost confirmată de Reuters. În mod previzibil, nu a durat mult până când postarea de mai jos a devenit virală. La momentul redactării acestui material, avea deja 150.000 de retweet-uri, aproape 600.000 de like-uri și 30.000 de comentarii.

  „Bună, tuturor! Sunt împreună cu Rita în Australia. Ne simțeam puțin obosiți, de parcă am fi răcit. În plus, aveam dureri musculare. Pe Rita o deranjau frisoanele și febra”, a spus actorul. „Am fost testați pentru coronavirus și rezultatul a ieșit pozitiv pentru amândoi. Ce este de făcut acum?”. Thomas „Tom” Jeffrey Hanks (n. 9 iulie 1956) este un actor, regizor și producător de film american, câștigător a două premii Oscar pentru cel mai bun actor, potrivit Wikipedia.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.