Toaletarea drumului Nădlac-Peregu Mare, făcută cu mine „antipom” în loc de creier! (Galerie foto)

  de Alin Olteanu | 7 December 2019, 9:54 AM | Știri Arad

  1

  Drumul Județean 709J, Nădlac-Peregu Mare, așa cum e normal în această perioadă, trebuia toaletat. Și fiindcă nu au fost găsiți niște peisagiști, aceștia fiind foarte ocupați, băieții din administrația județeană, că altfel nu le putem spune, au căutat mult până au găsit niște artificieri (scuzați figura de stil, dar altfel nu i-am putut cataloga). După ce i-au găsit, le-au arătat cu degetele direcția Nădlac și le-au solicitat să rezolve situația urgent, pe drumul până la Peregu Marer. Nu știm dacă din cauza frigului sau a prostiei, „artificierii” ăștia nu au mai avut răbdare și, mânați propabil și de frigul de afară, au rezolvat problema într-un timp record.

  N-au mai lăsat în urmă nimic întreg. Să fim bine înțeleși, nu spunem că unii dintre arborii de pe marginea drumului nu erau foarte bătrâni și nu reprezentau pericol pentru circulație, însă, conform fotografiilor primite de la un locuitor din zonă, „Doreii-artificeri” n-au stat la privit și cercetat en-detail, ci au acționat en-gros.„Au aruncat în aer” totul, arbori buni sau „nebuni”, tufe aflate pe marginea șoselei, cele care pe timp de iarnă asigurau un paravan pentru ca zăpada să nu acopere carosabilul (dusă de vifor). Și dacă nu se făcea întuneric, credem că scoteau cu drujbele până și buruiana din asfalt…

   

   

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  6 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.