joi, 23 mai, 2024

Special Arad Logo

  Timpi mari de așteptare la frontiere după ridicarea restricțiilor de circulație în Ungaria

  de Ioana Costaș | 18 martie 2024, 8:50 AM | Știri Arad | Topic special

  0

  Se înregistrează timpi mari de așteptare, luni dimineața, la frontierele din vestul țării după ce autoritățile maghiare au ridicat restricțiile de circulație din weekend, privind traficul greu.

  Restricțiile au intrat în vigoare joi, 14 martie, ora 23:00 și s-au încheiat vineri, 15 martie, ora 23:00, măsura fiind luată de autoritățile din țara vecină ca urmare a faptului că 15 martie este declarată zi de sărbătoare naţională, nelucrătoare.

  Sâmbătă, începând cu ora 23:00 au intrat în vigoare restricțiile de trafic de weekend. Acestea au fost ridicate duminică, ora 23:00.

  În aceste condiții, la frontierele aflate în județul Arad – la granița cu Ungaria – automarfarele așteaptă, luni dimineața, și 140 de minute pentru a ieși din România.

  La Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac I se înregistrează, luni dimineața, un timp de așteptare de 90 de minute, conform aplicației Trafic Online a Poliției de Frontieră. La frontiera Nădlac II Autostradă se așteaptă 120 de minute, în timp ce la PTF Vărșand se înregistrează cel mai mare timp de așteptare: 140 de minute.

  De asemenea, la frontiera Borș se așteaptă 80 de minute, în timp ce la PTF Petea se înregistrează un timp de așteptare de 400 de minute.

  Citește și: Trafic restricționat pe teritoriul Ungariei până vineri seara

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.