Timp de șapte zile, vom lua Antalya la „picior” împreună cu Prestige Tours

  de Mihai Todoca | 9 iunie 2017, 9:49 AM | Recomandările editorilor | Turism

  0

  Am acceptat invitația lansată de Prestige Tours, de a participa, alături (și) de alți jurnaliști din Arad, într-un infotrip cu destinația Antalya, Turcia. Am acceptat-o, de ce să  nu recunoaștem, și pentru relaxarea noastră activă… dar și pentru cititorii noștri, pe care dorim să-i informăm cât mai exact cu putință cu privire la Antalya – destinație de vacanță pentru arădeni. În cele 7 zile pe care le vom petrece în Antalya, vom fi cazați în mai multe hoteluri de cinci stele. Scopul pe care ni-l propunem, așa cum spuneam mai sus, este să prezentăm, așa cum vedem noi, obiectiv, dar și subiectiv, experiența unui turist care pleacă de pe Aeroportul din Arad și vrea să se „liniștească” șapte zile în concediu.

  Repetăm, vom prezenta și impresii personale legate de ceea ce vom găsi acolo, dar vom realiza și o mică sinteză pentru fiecare hotel în parte, cu ofertele, serviciile și… ce-o mai inventând ei ca să atragă turiștii.

  Vom pleca azi de pe Aeroportul Arad cu un zbor direct Arad-Antalya și vă ținem la curent.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.