miercuri, 28 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Un avion care trebuia să ajungă la Timișoara a aterizat pe Aeroportul Arad. Ce s-a întâmplat

  de Andreea Daniela B. | 25 decembrie 2022, 7:49 PM | Știri Arad | Topic special

  1

  Un avion ce trebuia să ajungă la Timișoara a aterizat pe Aeroportul din Arad. Pornind de la București, de pe Aeroportul Otopeni, avionul ce trebuia să ajungă azi pe Aeroportul Traian Vuia din Timișoara a fost obligat să se oprească la Arad. Conform spuselor unui pasager, acesta a survolat timp de o oră deasupra Timișoarei, apoi s-a îndreptat spre municipiu.

  Eu am fost pasager. Ni s-a spus că nu s-a putut ateriza în Timișoara din cauza vizibilității reduse. Avionul a stat o oră in 10 minute în aer înconjurând Timișoara și, neavând posibilitatea de a ateriza, am venit la Arad„, a povestit un pasager.,

  Conform reprezentanților Aeroportului Arad, acesta a aterizat la ora 16.26 și pasagerii care trebuiau să ajungă în orașul vecin au fost nevoiți să își caute transport spre Timișoara.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  5 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.