marþi, 16 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  Timotion 2018 așteaptă proiecte din zona de vest a țării! La ediția din 2018 se pot înscrie proiecte din județele Timiș, Arad, Caraș-Severin și Hunedoara!

  de - | 22 septembrie 2017, 11:56 AM | Cultură | Regional

  0

  TIMOTION este unul dintre acele evenimente care a devenit o carte de vizită pentru Timișoara, un eveniment al cărui spirit cuprinde orașul în fiecare aprilie și care transfigurează comunitatea din județul Timiș și nu numai. TIMOTION este un eveniment de mobilizare a comunității, o posibilitate de a te bucura de beneficiile alergării și totodată un mecanism prin care comunitatea se întâlneşte, interacționează şi se implică să strângă fonduri pentru proiectele pe care le consideră relevante. Și pentru că zâmbetele de la TIMOTION sunt molipsitoare, în 2018 acestea vor cuprinde întreaga zonă de vest a țării. Cu alte cuvinte, TIMOTION se extinde!

  Cauți un prilej să fii generos, să te implici în comunitate, să contribui la îndeplinirea unor proiecte cu impact pozitiv? Oriunde te-ai afla în zona de vest a țării, prilejul ți-l aduce TIMOTION IV. La ediția TIMOTION 2018 pot depune proiecte ONG-uri și grupuri de inițiativă din județele Timiș, Arad, Caraș-Severin, Hunedoara. Așadar concretizarea proiectelor trebuie să aibă loc în aceste județe într-un interval de maxim 10 luni de la primirea fondurilor.

  Până în 15 noiembrie puteți înscrie un proiect în cursa TIMOTION 2018! Propunerile de proiect se vor completa online, pe site-ul evenimentului TIMOTION: www.timotion.ro folosind butonul “Înscrie un proiect”. Numărul maxim de proiecte selectate la această ediție va fi de 18 proiecte.

  Organizatorii recomandă ca aplicațiile să fie redactate într-un mod concis, folosind un limbaj accesibil, evitând jargonul cererilor de finanțare. În cazul în care proiectul este acceptat, toate informațiile furnizate în propunerea de proiect vor fi publicate pe site-ul evenimentului TIMOTION. Mai multe detalii despre criteriile de eligibilitate și procesul de înscriere a proiectelor puteți afla pe site-ul Fundației Comunitare Timișoara, pe site-ul Timotion sau pe pagina de Facebook a fundației, respectiv a evenimentului.

  TIMOTION își propune să reunească proiecte care urmăresc să combată, într-un fel sau altul, indiferența, ignoranța, inegalitatea de șanse, discriminarea sau izolarea anumitor categorii de persoane și să promoveze implicarea și colaborarea pentru a crea o comunitate bazată pe valori. Colaborarea, transparența, conectarea, contribuția, cunoașterea, inovația, demnitatea și respectul se numără printre valorile TIMOTION.

  Soluționarea acestor probleme poate fi căutată, de exemplu, prin proiecte de educație, informare, programe sociale sau organizarea unor programe care să încurajeze integrarea, colaborarea, spiritul civic, respectul față de mediu, diversitatea sau depășirea unor bariere sociale sau economice.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.