Termenul limită pentru demontarea aparatelor de aer condiționat din centru a fost prelungit

  de Special Arad | 23 februarie 2021, 6:31 PM | Administraţie | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  1 iunie 2021 este data limită, aprobată în unanimitate de aleșii locali, pentru demontarea aparatelor de aer condiționat de pe fațadele clădirilor din zona protejată a municipiului și mutarea lor în curtea clădirii sau într-un loc ferit de ochi (de exemplu, partea interioară a balconului), anunță Primăria Municipiului Arad.

  Înainte, termenul limită a fost 15 februarie 2021, dar mulți arădeni au ripostat, susținând că pentru ei acele aparate sunt surse de căldură pe timpul iernii.

  Proiectul de hotărâre supus votului în ședința Consiliului Local Municipal de luni, 22 februarie 2021, completează HCLM nr.455/2020 cu precizări legate de condițiile de amplasare a aparatelor de aer condiționat  precum și locurile unde sunt interzise a fi amplasate.

  Acesta a fost doar unul dintre cele aproape 50 de proiecte aflate pe ordinea de zi a ședinței ordinare a lunii februarie.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.