Tehnometalica e praf și pulbere, însă norul de praf inundă toată strada Andrei Șaguna | Foto

  de Special Arad | 13 iunie 2019, 5:02 PM | Știri Arad

  1

  Circulația pe strada Andrei Șaguna este restricționată temporar din nou, deorece se efectuează noi lucrări de demolare a clădirii în care a funcționat fabrica Tehnometalica. Din păcate, praful care s-a adunat în urma demolării a inundat toată porțiunea de stradă care a fost închisă circulației rutiere, iar locuitorii străzii, respectiv trecătorii, sunt nervoși.

  Clădirea a început să fie demolată în luna aprilie a acestui an. Special Arad a vorbit atunci cu Mihai Corlea, directorul comercial al firmei care deține clădirea, Wini Imobili și am aflat că motivul principal pentru demolarea clădirii a fost să se evite o eventuală tragedie, dată fiind starea de degradare a clădirii. Cât despre dezvoltat: „Sunt mai multe tendințe, analizăm la ora actuală să vedem care este cea mai bună. Probabil în următoarele câteva luni vom decide ce și cum vom construi, un lucru care se va petrece în mod cert”.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  4 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.