sâmbãtã, 24 februarie, 2024

Special Arad Logo

  O țeavă de căldură spartă a distrus laboratorul de informatică de la Colegiul Tehnologic de Industrie Alimentară din Arad

  de Raluca Medeleanu | 8 noiembrie 2023, 12:49 PM | Știri Arad | Topic special

  0

  Colectivul Colegiului Tehnologic de Industrie Alimentară Arad nu s-a putut bucura prea mult de pornirea căldurii în școală. O avarie la o țeavă veche, care a curs toată noaptea, a lăsat liceul de pe str. Lucian Blaga fără internet în întreaga clădire și fără curent electric în clasele din acea zonă.

  Inundația s-a petrecut în noaptea dinspre 6 și 7 noiembrie, când o țeavă veche s-a spart la etaj, într-o sală de clasă, din ea curgând apa fierbinte, prelingându-se până în clasa de lângă, dar și în laboratorul de informatică de la parter. Pe lângă infiltrarea tavanului și a pereților, respectiv distrugerea parchetului, au fost stricate și calculatoarele din laborator.

  A fost „prăjită” și rețeaua electrică pe partea respectivă de clădire, iar internetul nu mai funcționează în întreaga școală.

  În tot răul, profesorii încearcă să privească „partea plină a paharului”, întrucât școala are două laboratoare de informatică, unul dintre ele fiind modernizat recent, însă acela nu a fost afectat de inundație.

   

  Citește și: Reabilitarea Liceului Agricol, în impas: „Este singura școală pentru care nu avem o soluție de finanțare” · Special Arad

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.