vineri, 19 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  Marea Unire, omagiată la Colegiul Tehnologic de Industrie Alimentară din Arad

  de Special Arad | 27 noiembrie 2021, 9:02 AM | Educaţie

  0

  Comunicat. Cu mândrie de român și în aer de sărbătoare, elevii și cadrele didactice ale Colegiului Tehnologic de Industrie Alimentară Arad au omagiat un eveniment principal din istoria României, Marea Unire de la Alba Iulia, unirea Basarabiei (27 martie 1918), Bucovinei ( 28 noiembrie 1918) și Transilvaniei (1 Decembrie 1918) cu România într-un singur stat național.

  În acest spirit, elevii liceului, de la mic la mare, au desfășurat activități prin care au marcat acest moment istoric. În ton de culoare și creativitate s-a realizat o mini-expoziție cu desene ale costumelor populare românești din diferite zone folclorice ale țării, au creat poezii prin care cu toții au retrăit emoțiile și bucuriile Marii Uniri.

  Și nu e tot! Prin deprinderile profesionale specific calificărilor liceului, elevii au dat savoare evenimentului prin pregătirea de produse tradiționale dulci, apetisante în atelierul de Industrie Alimentară al școlii.

  Bucuria Marii Uniri, sacrificiul strămoșilor nostri a fost așternut într-o prezentare Power Point, care s-a desfășurat în fiecare sală de curs dotată cu aparatură audio-video modernă.

  „La mulți ani, România! La mulți ani, români!” – transmite colectivul Colegiului Tehnologic de Industrie Alimentară Arad.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.