Colegiul Tehnologic de Industrie Alimentară încurajează elevii să opteze pentru specializarea „bucătar – patiser – preparator produse făinoase”

    de Special Arad | 22 iulie 2019, 2:35 PM | Educaţie

    0

    Comunicat. Pentru absolvenţii claselor a VIII-a, Colegiul Tehnologic de Industrie Alimentară din Arad face înscrieri pentru o clasa de profesională cu specialitatea BUCĂTAR-PATISER- PREPARATOR PRODUSE FĂINOASE cu un număr de 28 de locuri.

    Avantajele de care se pot bucura elevii care optează pentru o astfel de clasă sunt:

    -pregătirea profesiei de brutar-patiser- preparator produse făinoase la standardele Uniunii Europene, cadrele didactice de specialitate fiind profesori ingineri care participă an de an la proiecte internaţionale;

    -colaborarea încă din timpul cursurilor cu agenţi economici de prestigiu din Arad, care să le asigure, după finalizarea studiilor, ocuparea unei profesii mereu căutate pe piaţa muncii;

    – burse de studiu în valoare de 200 de lei pe lună;

    -posibilitatea ca, după finalizarea studiilor profesionale, să urmeze la Colegiul de Industrie Alimentară cursurile liceale şi să se pregătească pentru Examenul Naţional de Bacalaureat, ceea ce le permite accesul în învăţământul universitar;

    -pregătirea pentru viaţă alături de profesori competenţi, motivaţi să formeze cetăţeni valoroşi, capabili să se afirme atât în ţară, cât şi în statele Uniunii Europene.

    Distribuie articolul

    Scrie un comentariu

    0 + 1 =

    Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

    Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.