Țărăniștii și-au stabilit candidatul la Primăria Arad. Silviu Dascăl promite: „E timpul pentru Restart Arad!”

  de Mihai Todoca | 18 iulie 2020, 5:06 PM | Politikos

  12

  Alianța Național Țărănistă (ANȚ)  și-a lansat candidatul la Primăria Arad în persoana lui Silviu Dascăl, un om cu ștate vechi în societatea civilă și un arădean care nu a precupețit nici un moment să prezinte public neajunsurile administrației locale.

  Implicat și în acțiuni caritabile, Silviu Dascăl a hotărât că își dorește mai mult decât doar a expune public ceea ce el consideră că nu funcționează în administrația locală a orașului, iar astfel a anunțat că s-a înscris în lupta pentru fotoliul de primar. „Am fost contactat de majoritatea spectrului politic arădean pentru a candida într-o formă sau alta pe listele lor, dar am ales un nou început, o variantă sănătoasă, o construcție de la zero care să corespundă cu aspirațiile mele morale și obiective. Doresc să menționez clar că nu o să facem alianțe înainte de alegeri, dar o să colaborăm cu toată lumea pentru bunul mers al Aradului. Cine dorește să voteze alte formațiuni este liber să o facă, acesta este rolul alegerilor democrate. Noi, țărăniștii din Arad ne dorim ca Aradul să revină la gloria lui inițială și să depășească statusul unui simplu sat aflat între Timișoara și Oradea. Este timpul pentru Restart Arad!” , a declarat Silviu Dascal pentru Special Arad.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  6 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.