Țara în care s-a înregistrat abia acum primul caz Covid-19 intră în lockdown timp de o săptămână

  de - | 2 November 2021, 7:27 PM | Internaţional

  0

  (foto: Booking.com)

  Tonga este o țară polineziană formată din peste 170 de insule din Pacificul de Sud și în care locuiesc aproximativ 100.000 de persoane, potrivit Aleph News. Restricțiile pot părea dure pentru o națiune cu un singur caz confirmat de Covid, dar până acum câteva zile, Tonga era una dintre puținele țări care nu au raportat nicio infecție cu Covid de când virusul a fost detectat la sfârșitul anului 2019.

  Țara insulară a intrat în izolare timp de 7 zile la 1 noiembrie. Transportul public va fi oprit, restaurantele, barurile și cluburile vor fi închise, școlile și bisericile își vor închide, de asemenea, ușile și va fi impusă distanțarea socială. De asemenea, s-a instituit carantină între orele 20:00 și 6:00, cu excepția celor care activează în domenii esențiale.

  Sursa: Aleph News

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.