În 25 ianuarie, cursurile în toate unitățile de învățământ preuniversitar se suspendă

  de Special Arad | 24 ianuarie 2019, 10:46 AM | Educaţie | Recomandările editorilor

  0

  Comunicat. Instituția Prefectului – Județul Arad informează că în baza Ordinului Ministrului Educației Naționale cu numărul 3097 din 23.02.2019, în data de 25 ianuarie 2019, vineri, se suspendă cursurile în toate unitățile de învățământ preuniversitar din România. Suspendarea cursurilor va fi urmată de măsuri privind parcurgerea integrală a programei școlare până la sfârșitul semestrului, respectiv al anului școlar, stabilite de consiliul de administrație al unității de învățământ și comunicate Ministerului Educației Naționale.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.