joi, 30 mai, 2024

Special Arad Logo

  Surprize de Paşti în cartierele Aradului

  de - | 30 aprilie 2021, 2:07 PM | Comunicate contra cost

  0

  Tradiţia surprizelor plăcute de sărbători a fost păstrată şi în acest an, în cartierele Aradului. Organizaţiile de cartier PNL, doamnele şi domnişoarele liberale din OFL au organizat şi în acest an acţiuni prin care au adus spiritul sărbătorilor pentru copii şi persoane vulnerabile. „Felicitări colegilor noştri care au organizat acţiuni frumoase, care au făcut multe familii să simtă comunitatea aproape în preajma sărbătorilor. Ca de fiecare dată, au dovedit că ştiu să dăruiască celor care au nevoie, că sunt alături de arădeni. Sperăm cu toţii că este ultimul an în care pandemia ne impune restricţii, să ne putem întâlni curând în număr mai mare cu ocazia sărbătorilor, la evenimentele comunităţii, aşa cum am fost obişnuiţi. Tuturor vă dorim gânduri bune şi Paşte luminat alături de cei dragi”, a declarat Sergiu Bîlcea, preşedintele PNL Municipiul Arad.


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.