duminicã, 14 iulie, 2024

Special Arad Logo

  UVVG Arad: #decrăciun, fii mai bun!

  de - | 27 decembrie 2022, 9:09 AM | Educaţie

  0

  Comunicat. Noi credem în miracole și în gesturile mici ale oamenilor mari. Credem că lumea devine mai bună puțin câte puțin și fiecare dintre noi are puterea de a aduce schimbarea în bine.

  În ziua în care Moșul colindă lumea și ajunge la toți copiii, ne-am gândit că-i putem da o mână de ajutor. Încă din luna noiembrie am început să adunăm lucruri de strictă necesitate, îmbrăcăminte… și dulciuri, pentru cei necăjiți.

  Am fost ghidați de colaboratorii noștri de la Direcția de Asistență Socială Arad, și am ajuns în centre pentru copii cu nevoi speciale, pe străzi din Arad unde timpul s-a oprit, în locuri unde sosirea noastră a adus un zâmbet.

  Am primit înapoi colinde, ochi înlăcrimați și iubire…și ce poate fi mai frumos, de Crăciun? Cine suntem noi? Noi suntem U.V.V.G. Arad. Studenți, cadre didactice, personal didactic și non-didactic, și absolut toți credem că de Crăciun trebuie să fim mai buni. Crăciun fericit!

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.