Supă cremă de legume coapte
eCuisine.ro vă recomandă să încercaţi o supă cremă delicioasă.
Ingrediente:
1 kg roșii
3-4 ardei capia
2 morcovi
1 pătrunjel rădăcină
½ țelină
sare
piper
ulei.
Mod de preparare:
1.Spală legumele în coajă și taie în patru roșiile, morcovii, țelina și pătrunjelul rădăcină pe lung, în fâșii.
2.așază legumele pe o tavă tapetată cu hârtie de copt, pune lângă și ardeii capis, presară sare și piper deaupra și dă la cuptr pentru o oră sau mai puțin (legumele să fie coapte).
3.Curăță ardeii de coajă și semințe și pune-le într-un blender împreună cu legumele strecurate de supă.
4.Zdrobește-le de câteva ori, diluează cu apă plată și asezonează cu sare și piper prospăt măcinat.
5.Servește supa-cremă de legume coapte cu frigărui de mozzarella și crutoane de pâine.
Comentariile portalului
O doamnă scria pe Facebook că-l votează pe Bibart pt ca e curat în oraș și i se ridică gunoiul din fața casei la timp. Asta e nivelul (...)
; Aradul un targus amarat fara piete cu zarzavaturi locale doar cumparate de la turci sau unguri ; atunci ce pretentii sa ai ;' nivelul il da clasa progresista avangarda care nu (...)
@ Dl. Nelu, hai să "n-o mai dâm, atâta, cotită", că deja devine plictisitor, iar "ingenuitatea" dumitale, patetică...! . Știm CU TOȚII ce fel de proiectanți și executanț (...)