duminicã, 23 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Suntem în 2015! Iată cum ar trebui să trăim conform „Back to the future 2”

  de Raluca Medeleanu | 5 ianuarie 2015, 7:02 PM | Film | LOL

  0

  După cum probabil vă amitiți, partea a doua a mult îndrăgitei comedii „Back to the future” (Înapoi în viitor), în regia lui Robert Zemeckis, are acțiunea plasată într-o vreme  foarte, foarte îndepărtată, în viitor, tocmai în anul…2015!

  Haideți, de dragul nostalgiei unui film produs în anii ’80, să vedem cum își închipuiau oamenii de atunci că va fi anul în care tocmai am intrat.

  Indiscutabil, cel mai memorabil lucru este placa „Hoverboard” care efectiv levitează. Oamenilor de știință, ce faceți?? Noi încă așteptăm…

  PDVD_000

  Mai așteptă, în continuare, și mașinile zburătoare…

  BackFutureflyingcar

  Tot anul acesta ar trebui să vedem premiera cinematografică a părții a 19-a a producției americane „Jaws”, regizată de această dată nu de Steven Spielberg, ci de așa numitul Max Spielberg…vreun strănepot ? În plus, „Jaws” ar trebui să fie filmat nu 2D, sau 3D, ci „Holomax”- probabil vreo variantă de utilizare a hologramei…  însă cu toate eforturile astea, Marty face precizarea că rechinul chiar și după atâta timp tot arată incredibil de fals.

  bt2tf1158

  Dacă tot e să comparăm, nici moda nu poate scăpa, evident. Vă îndemn să priviți pe stradă, sau prin cluburi, și să trageți singuri concluzia dacă există vreo asemănare, sau nu, cu cea prezentată în „îndepărtatul” 2015 din peliculă.

  back to the future 2 special arad

  MartyMcFlySneakers

  Dar filmul este cunoscut și ca fiind un „vizionar” desăvârșit, prevestind invenții care chiar au devenit realitate. Dacă vă mai amintiți, Marty se uita la televizor prin niște ochelari numiți „TV Glasses” (asemănători ca și concept cu Google Glasses de astăzi), se juca jocuri pe calculator controlate fără cablu (wireless), sau vorbea la telefon, putând vedea în același timp interlocutorul ( astăzi putându-se face același lucru folosind Skype, sau făcând un „videocall” pe Facebook, de exemplu).

  bttf-multi-screen bttf-tv-glassesBTTF_2_1989_1

   

  Puteți viziona toate cele 3 părți ale filmului, cu subtitrare în română, AICI.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.