Special Classic Movies: o nouă rubrică ce te trimite înapoi în timp și-n spațiu cinematografic

  de [email protected] | 2 noiembrie 2014, 4:12 PM | Film | Recomandările editorilor

  0

  Am zis așa: dacă avem Special New Music, de ce să nu avem ceva similar și în cazul filmelor? Doar că, în acest caz, considerăm că ar trebui să ne axăm mai degrabă pe o categorie distinctă – și anume filmele clasice, iar în acest articol-pilot, deci pentru acest weekend (ce a mai rămas din el), vă propunem să vizionați o comedie sci-fi ce a revoluționat mania călătoriei în timp din filmele Hollywoodiene: trilogia Back To The Future!

   

  Back to the Future 1

  Back to the Future 2 – CLICK AICI
  back_to_the_future_part_2_PLAY

  Back to the Future 3 – CLICK AICI
  back_to_the_future_part_3

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.