Sufleu de cașcaval, o rețetă din dieta Montignac





Blogul Rețete Culinare pentru Toți recomandă un aperitiv foarte ușor, care se face foarte repede și te va lăsa cu gura apă. Rețeta face parte din dieta Montignac.
Ingrediente: 250 g cașcaval, 3 ouă, sare, piper
Mod de preparare
Radem mic cașcavalul. Batem spumă tare albușurile cu un praf de sare. Adăugăm pe rând gălbenușurile, amestecăm ușor cu o lingură, sărăm, piperăm, la sfârșit punem cașcavalul și omogenizăm. Cu compoziția, umplem formele unei tăvi pentru brioșe, tapetată cu hârtiuțe.
Punem în cuptorul preîncălzit, la foc mai mare (200), aprox. 15-20 min. Servim preferabil calde.
sursa: reteteculinarepenrutoti.com
Comentariile portalului
PS Iar după ce-l veți scrie și-i veți da și un titlu, probabil veți întelege că autorul știe totdeauna cel mai bine ce vrea să transmită prin (...)
Repet: aștept cu nerăbdare articolul.
Domnului primar,cat si consilierilor lachei locali,le uram ca sa aiba nevoie cat mai curand de serviciile medicale,insa nu din comuna,ci de spital,pentru a realiza marsavia (...)