Sufleu de cașcaval, o rețetă din dieta Montignac

    de - | 10 februarie 2016, 8:32 AM | Gurmand

    0

    Blogul Rețete Culinare pentru Toți  recomandă un aperitiv foarte ușor, care se face foarte repede și te va lăsa cu gura apă. Rețeta face parte din dieta Montignac.

    Ingrediente: 250 g cașcaval, 3 ouă, sare, piper

    Mod de preparare

    Radem mic cașcavalul. Batem spumă tare albușurile cu un praf de sare. Adăugăm pe rând gălbenușurile, amestecăm ușor cu o lingură, sărăm, piperăm, la sfârșit punem cașcavalul și omogenizăm. Cu compoziția, umplem formele unei tăvi pentru brioșe, tapetată cu hârtiuțe.

    Punem în cuptorul preîncălzit, la foc mai mare (200), aprox. 15-20 min. Servim preferabil calde.

    img_5523

    sursa: reteteculinarepenrutoti.com

     

    Distribuie articolul

    Scrie un comentariu

    2 + 9 =

    Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

    Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.