Târgul de nunți „Petreceri de Vis” te așteaptă din nou la Expo Arad, să îți transforme nunta într-un eveniment special

  de Special Arad | 17 November 2022, 4:20 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  Expo Arad este timp de trei zile raiul celor care își pregătesc nunta. Peste 40 de furnizori din industria de organizării de evenimente din Arad, Timișoara, Cluj și București își expun serviciile între 18 și 20 noiembrie, la târgul „Petreceri de Vis”.

  Ajuns deja la XVIII-a ediție, „Petreceri de Vis” vă propune o ediție de toamnă unde mirii să găsească mai din timp exponenți de seamă din fiecare domeniu – de la rochii de mireasă, săli de evenimente, servicii foto-video până la servicii pirotehnice sau bijuterii luxoase. La edițiile precedente exista problema că deja o mare parte din expozanți aveau foarte multe date deja rezervate, astfel, făcând târgul mai devreme sperăm să conectăm mult mia bine expozanții cu publicul.

  Programul evenimentului este următorul:

  • Vineri – 15:00 – 20:00
  • Sâmbătă – 11:00 – 20:00
  • Duminică – 11:00 – 18:00

  Detalii puteți regăsi pe pagina de facebook Petreceri de Vis.

  Organizat de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad, „Petreceri de Vis” este de 17 ani cel mai important eveniment de profil din oraș, de-a lungul anilor reușind să atragă atenția expozanților din județe vecine și chiar din Szeged-Ungaria.

  Fiecare ediție a adus publicului îmbunătățiri notabile, anul acesta noutatea fiind perioada în care se desfășoară evenimentul, schimbare venită la cererea multor expozanți și care sperăm să ajute serviciile pentru care perioada de primăvară era ușor târzie.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.