sâmbãtã, 2 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  Judecătoria Chișineu-Criș a dispus arestarea preventivă a hoților de la cazinou și a complicilor acestora

  de Ioana Costaș | 15 mai 2023, 6:27 PM | Știri Arad | Topic special

  0

  Parchetul de pe lângă Judecătoria Chișineu-Criș i-a prezentat judecătorului de drepturi și libertăți pe cei patru bărbați, luni după masa, cu propunere de arestare preventivă pentru tâlhărie calificată, în cazul hoților mascați, și complicitate la tâlhărie calificată în cazul celor doi clienți complici.

  Judecătoria Chișineu-Criș a admis propunerea procurorului de caz, astfel că cei patru bărbați au fost arestați preveniv pentru 30 de zile.

  „Admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Chișineu-Criș, privind pe inculpaţii: Cristian Florin Gherheș, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie calificată; Bogdan Vlăduț Țîrcă, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie calificată; Andrei Grue, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de complicitate la tâlhărie calificată; Ștefan Balogh sub aspectul săvârşirii infracţiunii de complicitate la tâlhărie calificată. Dispune arestarea preventivă a inculpaţilor pe o perioadă de 30 de zile, începând din data de 15.05.2023 până la data de 13.06.2023, inclusiv. Respinge cererile inculpaţilor, formulate prin avocat ales sau numit din oficiu, de luare a măsurii arestului la domiciliu sau a unei măsuri preventive neprivative de libertate față de aceştia. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare”, se arată în soluția pe scurt a Judecătoriei Chișineu-Criș postată pe portal.just.ro.

   

  judecatoria chisineu cris

  Citește și: Hoții de la cazinou și complicii acestora vor fi prezentați la arestare, la Judecătoria Chișineu-Criș

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.