duminicã, 23 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Studenţii UAV organizează Academia de Training pentru elevi

  de Special Arad | 15 martie 2018, 11:29 AM | Educaţie

  0

  Comunicat. Primul training din cadrul proiectului național Academia de Training pentru Elevi se va desfăşura la Arad, prin Liga Studenților din Universitatea „Aurel Vlaicu”. La nivel naţional evenimentul este organizat de Uniunea Studenților din România, iar la nivel local va avea loc sâmbătă, 17.03.2018. Prima tema abordată va fi Public Speaking & Comunicare, iar training-ul de va desfășura în incinta Campusului UAV (str. Ursului, nr. 2-4). „Academia de Training pentru Elevi oferă elevilor de liceu un program de dezvoltare personală şi orientare în carieră care să-i ajute în mediul pre-universitar. De asemenea, programul are rolul de a-i pregăti pentru mediul universitar prin sesiuni de formare și orientare care îi vor ajuta în alegerea unei specializări cât mai potrivite, le va oferi noi perspective în alegerea unui job, le va livra noi metode de dezvoltare şi-i va determina să ajute comunitatea mai departe“, ne declară Roxana Adriana Barna, președintele Ligii Studenților din Universitatea „Aurel Vlaicu” Arad.

  Temele de training sunt: Public Speaking & Comunicare; Motivare & încredere; Educație Financiară & Time management; Leadership & Educație Civică.

  Academia de Training pentru Elevi are loc în zece oraşe (București, Craiova, Timișoara, Arad, Oradea, Cluj Napoca, Târgu Mureș, Suceava, Iași, Constanța), iar printre obiective se numără: 1500 de elevi participanți în România; 100 de elevi participanți în Republica Moldova; încurajarea voluntariatului în rândul tinerilor; crearea unei comunități de elevi din toată țara care să contribuie la dezvoltarea unor programe naționale de educație non-formală adaptate nevoilor actuale ale elevilor.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.