sâmbãtã, 13 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Străinii ne arată frumusețea nebănuită a Carpaților românești (Video cu subtitrare)

  de Special Arad | 21 iunie 2016, 9:33 PM | Naţional | Video

  0

  „Wild Carpathia” este unul dintre cele mai frumoase filme despre România. În cele trei părți ale documentarului, telespectatorii din întreaga lume sunt conduși prin cele mai frumoase zone ale României, cu sate tradiționale, mânăstiri, cultură autentică, rezervații naturale și peisaje neschimbate de mii de ani.

  Această primă parte, pe care v-o prezentăm preluată de pe TVR1 cu subtitrare în limba română, prezintă frumuseţea Munţilor Carpaţi din România, în încercarea de a le arăta străinilor extrema diversitate a faunei şi florei, dar şi pentru a ne ajuta să ne dăm seama de ce „comoară nepreţuită” dispunem şi pe care suntem datori să o conservăm pentru generaţiile viitoare.

  Camera Alasdair Grant

  Scenariul şi prezentarea Charlie Ottley.

  Sursa:http://www.wildcarpathia.tv

  Wild Carpathia Transilvania

  Wild Carpathia Transilvania [Partea 1]
  Un documentar despre România. Este unul dintre cele mai frumoase filme despre România. Această primă parte prezintă frumuseţea Munţilor Carpaţi din România, în încercarea de a le arăta străinilor extrema diversitate a faunei şi florei, dar şi pentru a ne ajuta să ne dăm seama de ce "comoară nepreţuită" dispunem şi pe care suntem datori să o conservăm pentru generaţiile viitoare. Camera Alasdair Grant Scenariul şi prezentarea Charlie Ottley. Sursa: http://www.wildcarpathia.tv

  Posted by Meine Heimat, mein Rumänien on Thursday, May 26, 2016

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.