marþi, 18 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Realizatorul „Wild Carpathia”, Charlie Ottley vine în România odată la câteva săptămâni, deja de 5 ani (Video)

  de - | 12 februarie 2016, 8:53 AM | Naţional

  0

  „Mult după ce ai uitat un apus şi ai văzut alte o sută între timp, tot îţi vei aduce aminte de omul care ţi-a deschis uşa şi ţi-a oferit o pălincă, alături de care ai cântat la chitară ori la nai, sau de serile minunate petrecute într-un loc ca acela. Asta îmi place: faptul că ideea de comunitate este mult mai puternică decât în Marea Britanie”, spune Charley Ottley. Ambasador voluntar al ţării noastre în lumea întreagă, îndrăgostit de oamenii şi locurile de aici, Charlie încearcă să ajute la conservarea patrimoniului românesc.

  Jurnalistul britanic vorbeşte ÎN EXCLUSIVITATE pentru TVR despre cel mai recent proiect al său, „Wild Carpathia” – partea a IV-a, salvarea ultimei păduri adevărate din Europa şi despre lucrurile esenţiale pe care le-ar face ca să ajute România.

  Charlie Ottley vine în România o dată la câteva săptămâni. „E ca şi cum aş face naveta”, glumeşte el.

  Recunoaşte că atunci când a venit prim dată nu ştia la ce să se aştepte.

  Sunt deja 5 ani de când Charlie Ottley vorbeşte lumii întregi despre România şi despre români.

  Citește continuarea pe stiri.tvr.ro

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.