sâmbãtã, 13 iulie, 2024

Special Arad Logo

  „O rușine!”. Realizatorul documentarelor „Wild Carpathia”, „Flavours of Romania” şi „Wild Danube” despre cum s-a prezentat România la târgul de turism de la New York

  de - | 18 aprilie 2022, 11:15 AM | Internaţional

  0

  Charlie Ottley a realizat mai multe documentare despre România şi spune că a încercat să discute cu Ministerul Turismului despre promovarea ţării noastre. Totul în zadar.

  Realizatorul BBC Charlie ottley a postat pe contul său de Facebook un clip în care critică modul în care România a fost prezentată la târgul de turism de la New York.

  Charlie Otlley, cel care a produs documentarele „Wild Carpathia”, „Flavours of Romania” şi „Wild Danube”, susţine că a încercat să discute în trecut cu Ministerul Turismului pentru a promova România gratuit în lume. Doar că, din partea oficialilor noştri nu a primit niciun răspuns.

  În schimb, România este promovată la astfel de târguri internaţionale de turism cu „greşeli oribile”, spune producătorul britanic. El arată fotografii cu standuri de promovare ale altor ţări, cu oameni îmbrăcaţi în costume tradiţionale şi palnşe mari cu imagini, nu coli A4 prinse pe o pânză neagră.

  „Acesta este modul în care România, Ministerul Turismului, autorităţile, aleg să promoveze o ţară care ar putea fi între cele mai captivante şi frumoase din Europa. Aşa aleg să exporte faţa României în faţa unei audienţe globale, internaţionale”, spune Charlie Ottley.

  Standul României  la târgul de turism de la New York încludea o draperie neagră pe care erau prinse, cu clame, fotografii A4 printate color. În imaginea postată de instituţie erau şase reprezentanţi ai ţării care aveau în spate draperia pe care scria mesajul „Explore the Carpathian Garden”.

  Citeste mai mult: adevărul.ro

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.