luni, 15 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Wild Carpathia 4 face primii paşi la Braşov. Jurnalistul Charlie Ottley încearcă să strângă fonduri pentru un nou episod

  de - | 11 septembrie 2015, 9:17 AM | Eco | Naţional

  0

  „Wild Carpathia”, seria de documentare care prezintă partea frumoasă a României, va continua cu un episod ce surprinde Munţii Carpaţi în timpul iernii. Traseul va începe din Braşov, oraş despre care realizatorul producţiei, Charlie Ottley, spune că este punctul ideal de plecare pentru descoperirea Transilvaniei. Totul va deveni realitate numai dacă jurnalistul britanic va strânge fondurile necesare, scrie Digi 24.

  Aflat doar în fază de proiect, în lipsa unei finanţări suficiente, episodul 4 din seria „Wild Carpathia” îşi propune să descopere frumuseţea Munţilor Carpaţi, pe timp de iarnă.

  Punctul de plecare va fi Braşovul, oraş care l-a cucerit pe realizatorul documentarului, jurnalistul britanic Charllie Ottley.

  Charllie Ottley: „Ceea ce îmi place cu adevărat la Braşov, ceea ce nu am văzut în nici un alt oraş din lume, este că aveţi oraşul acolo şi sălbăticia, rezervaţia naturală, imediat lângă, la aproximativ 100 de metri. E foarte important să facem acest documentar. Trebuie să arătăm, în primul rând, că România este o ţară minunată”.

  Român stabilit în Marea Britanie: „Acele documentare le-am trimis printr-un email şi colegilor mei britanici şi aşa au avut ei ocazia să vadă un pic din ce poate să ofere România”.

  Seria Wild Carpathia a fascinat oameni din toată lumea, mai ales după ce moştenitorul tronului Marii Britanii, Prinţul Charles, a fost apărut în primele părţi ale documentarului. Cei care vor să contribuie financiar la realizarea celui de-al patrulea episod pot afla toate informaţiile necesare pe site-ul www.wildcarpathia.tv.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.