vineri, 19 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  Aradul, sub lupa lui Charlie Ottley, în viitorul sezon al Flavours of Romania

  de Raluca Medeleanu | 11 ianuarie 2023, 2:20 PM | Știri Arad | Topic special

  2

  capturi video din trailer

  Nu credem că este o exagerare când afirmăm despre Charlie Ottley că este cel mai bun prieten al României! Prin seria sa de documentare realizate în țara noastră, jovialul motociclist britanic a făcut o intensă promovare turistică, mai eficientă decât toate campaniile oficiale ale autorităților autohtone puse la un loc!

  Documentarul său, „Wild Carpathia” (început în 2011 și încă în desfășurare) a arătat lumii întregi frumusețile nebănuite ale mediului natural sălbatic, încă neatins, a României, pe când documentarul „Flavours of Romania” (început în 2017) a explorat potențialul enorm turistic (orașe, comune, sate, vestigii, artă culinară, pensiuni, restaurante, meșteșuguri, tradiții etc.), având câte un episod de circa 45 minute dedicat fiecărei regiune istorică în parte, multe dintre cele prezentate fiind o noutate chiar și pentru românii care au urmărit seria.

  Acum, Charlie a anunțat pe pagina sa de Facebook că se apropie momentul lansării celui de-al doilea sezon „Flavours of Romania”, trailerul arătându-ne episodul dedicat regiunii „Banat – Crișana”. Supriza plăcută pentru arădeni este când privindu-l descoperă obiective atât din municipiul Arad cât și din județ. Va fi interesant așadar de urmărit locuri atât de familiare, prezentate prin ochii unui străin care are un ochi format pentru a recunoaște elementele care dețin „cheia” ademenirii turiștilor în zonă. De asemenea, observațiile pertinente ale lui Charlie Ottley ar trebui studiate cu interes și de autoritățile locale care pot prelua lecții gratuite valoroase de la acest străin îndrăgostit de țara noastră.

  „Este un privilegiu imens să putem crea o continuare a «Flavours of Romania». Am fost încântați și ușor copleșiți de răspunsul pe care l-am avut la primul sezon. Datorită partenerului nostru, Vodafone Romania, putem să ne întoarcem la drum și să avem o nouă șansă de a prezenta frumusețea și complexitatea acestei țări minunate, pe care încă de la filmarea primului sezon am transformat-o în casa mea permanentă. Serialul are ca scop să inspire și să distreze oamenii, dar și să evidențieze câteva cauze sociale importante pe parcurs”, spune Charlie Ottley, prezentatorul și producătorul „Flavours of Romania”.

  VEZI TRAILERUL SEZONULUI 2 AICI.

  Documentarele lui Charlie Ottley pot fi vizionate pe serviciul online de streaming Netflix. Sezonul al doilea al „Flavours of Romania” va fi difuzat și pe posturile naționale de televiziune, însă momentan nu a fost specificat pe care dintre acestea.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  9 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.