Știi care-i diferența între Vlaicu și alte cartiere? Ca între ATENȚIE și ATENȚIE ATENȚIE…

  de Lucian Valeriu | 7 octombrie 2014, 2:12 PM | Strada

  1

  Aurel Vlaicu e un cartier mai cu moț decât altele… ăsta trebuie că nu e un subiect de bătaie pe argumente printre cunoscătorii Aradului… iar între alte excepții mișto la care se remarcă e, uite, chestia asta, de am și pozat-o spre dovadă: în Vlaicu, nu scrii doar o dată ATENȚIE pe canal când se huluie pământul de poți să cazi brusc într-o groapă – scrii ATENȚIE ATENȚIE… frumos, unul sub altul… mare… cu alb… să se vadă!
  Dacă vorbeam despre un canal de la Boul Roșu sau din Alfa, de exemplu, pe ăla n-ar fi scris nimic… pentru că pur și simplu nu mai era… fiind demult topit la Reșița – via Câmpul liniștii. În Micalaca, oricum, și dacă mai există de astea. n-ai cum să le vezi, că-s îngropate-n bălării! Pe când în Vlaicu, tată, uită-te tu spirit cetățenesc și grijă față de aproape!… Plus umor… vopsea de bună calitate… nu se șterge la orice apă de ploaie… vizibil din orice unghi!

  Un alt argument – dacă mai era cazul – că Vlaicu are `oaie: în toate cartierele Aradului scrie undeva, pe ceva zid, ceva de Falcă… pe diferite variațiuni. În Vlaicu scrie… ui` ce scrie:

  DSC07076

  Adică… nu „cold”… așa… „neutră”… ca în Grădiște sau Pârneava… ci HOT, frate… hot! :))

   

   

   

   

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  9 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.