marþi, 18 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Stenograma interceptată care aruncă în aer ancheta DNA Timișoara

  de E. Nola | 13 decembrie 2019, 10:45 AM | Pamflet | Topic special

  7

  Porcușorul către Mistreț: Hai, mă, că a noastră e mai faină, ce tot vreți cu sclifosita aia?

  Având în vedere că situația este cum este, iar ziarele și televiziunile patriei publică în neștire informații și stenograme despre ancheta DNA Timișoara din care aflăm că la vamă se dă șpagă și tot așa se promovează prin concurs, ne-am pus cu burta pe interceptări și stenograme, reușind după o noapte albă și neagră – că unii au băut bere neagră – să dăm de o stenogramă care aruncă totul în aer, inclusiv ce știam noi și toți cei implicați.

  Va atenționăm însă că aveți de-a face cu un text de peste 18 ani, nu răspundem pentru integritatea psihică a celor sub 18 sau mai slăbuți din fire.

  A: Hai, mă, dacă asta vrei, bine, vorbesc cu Mistrețul și se aranjează.

  B: Mistrețul ca Mistrețul, dar Porcușorul ce zice?

  A: Ce să zică, nu-l interesează, e mort după Veverița aia.

  B: Du-te, serios. Aia, scoaba aia care nu era în stare nici să învețe regulamentul de ordine interioară?

  A: Da, mă, dar a ajuns la contabilitate. A ajuns. Și numai datorită Porcușorului care a vorbit unde trebuie. Și cu cine trebuie. Și i-a și trimis exact cât trebuia.

  B: Bine că mi-ai amintit. Vezi că nu mai merge nici cu camioanele. Degeaba le oprim și le ținem cu zilele, abia mai scoatem ceva, cât de cât. S-au prins de șmecherie, nemaivorbind de ucrainieni. Ăia sunt răi rău.

  A: Am auzit. Trece și asta. Ca și alegerile. După aia se liniștesc. Mai ales dacă primesc ce le trebuie. Stai liniștit. Important este să ajungă ceva și mai sus.

  B: Cât de sus?

  A: Sus de tot. Să ne mai lase în pace, să nu ne bage pe cap toți tâmpiții și toate tâmpitele. Nu de mult am dat afară pe una că nu știa diferența dintre ruble și euro. Ea a luat o sută de ruble de la un ucrainian, crezând ca sunt mai mulți bani ca o sută de euro.

  B: Du-te, nu se poate, a primit un euro jumate și l-a lăsat pe ăla în pace?

  A: Ce să-ți spun. Când i-am spus Mistrețului de ea, mi-a râs în nas și mi-a spus că asta este, Porcușorul ține la ea, i-a și spus Mistrețului că e mai bună ca sclifosita aia care umblă cu cash de zeci de mii la ea. Nemaivorbind de Păstor, ăla nici n-a vrut să audă.

  B: Păstorul s-a țicnit rău de tot. Auzi, să punem tot la partid. Pe ce lume trăiește ăsta.

  A: Stai că nu e așa. Are omul cheltuieli. Tu ce crezi, trebuie să mai ajungă și la ceilalți…

  B: La care ceilalți?

  A: Hai, că n-am timp. Ce, nu știi tu, banii n-au miros, nici culoare politică. Mă grăbesc că am întâlnire cu Calul. Și cu ăsta nu te joci. Ciao!

  B: Na, Ciao, Calu!

  Cam asta este. Cred că v-ați dat seama despre ce vorbim.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. S-a inteles f.clar,mai ales cunoscand contextul prezentat deja de cateva zile.Ce nu-mi este suficient de clar,este altceva.Participantii la ,discutia’ prezentata au fost „luati la ochi” doar pe baza unor conversatii? Indiferent ca au folosit limbaj direct sau codificat,sunt totusi doar vorbe.

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  0 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.