luni, 15 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Sprijin pentru refugiați! Pompierii arădeni au plecat spre Siret cu medicamente, echipamente medicale și alimente

  de Special Arad | 4 martie 2022, 7:21 PM | Știri Arad

  0

  Un transport de ajutoare umanitare a plecat astăzi din Arad, spre Vama Siret. Misiunea este asigurată de Inspectoratul Pentru Situații de Urgență “Vasile Goldiș” Arad.

  În data de 04.03.2022, in jurul orei 18:00, 2 autocamioane, aparținând ISU Arad se deplasează intr-o misiune de ajutor umanitar pentru refugiații ucrainieni. 

  Mijloacele de transport vor fi încărcate cu medicamente, echipamente medicale și alimente neperisabile, (provenite din donații) in scopul executării unei misiuni de ajutor umanitar pentru Ucraina. 

  Asemenea celorlalte acțiuni umanitare internaționale derulate în ultimele zile, sprijinul oferit astăzi, provenit din donații s-a realizat în urma colaborării eficiente și continue a tuturor reprezentanților statului precum și cei care fac parte din grupurile de lucru implicați în Platforma ”Ucraina – Împreună ajutăm mai mult”. 

  Această platformă este un instrument de integrare eficientă a eforturilor de acordare a asistenței umanitare cetățenilor ucraineni„, transmit reprezentanții ISU Arad.

  Platforma ”Ucraina – Împreună ajutăm mai mult”, disponibilă la acest link https://bit.ly/3K1mb3s, poate fi accesată de pe site-ul Guvernului României de către voluntarii și entitățile private care vor să doneze.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.