sâmbãtã, 13 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  O mamă singură din Arad ne cere ajutorul! Bolnavă de tetrapareză spastică, trăiește în frig și în sărăcie cu copilul ei de șapte ani

  Comiza Nicoleta, căci despre povestea ei tristă este vorba, locuiește în Arad și își crește singură copilul în vârstă de șapte ani, în condiții foarte grele deoarece la doar cei 44 de ani ai ei suferă de tetrapareză spastică. Tatăl băiatului i-a părăsit, iar Nicoleta se descurcă foarte greu de la o lună la alta, cu puținii bani pe care-i are. Este o mamă extrem de grijulie și deși are un venit mic își îngrijește copilul extrem de mult și îi oferă tot ce poate ea mai mult.

  Fiecare zi este o provocare – atât pentru Nicoleta cât și pentru copilul ei – însă este puternică și nu vrea să renunțe.

  ,,Nicoleta vrea să muncească nu să cerșească”

  Băiatul ei este elev la Școala Gimnazială „Aron Cotruș” din Arad și zilnic mama lui îl duce cu tricicleta la școală.

  Casă nu-i putem spune spațiului în care locuiesc mama și copilul în prezent. Este doar un spațiu luat în chirie – pe care îl plătește lunar din puținii bani pe care-i are – un loc rece, deoarece reduce căldura pentru a avea costuri mai mici – un loc ce nu-i al lor. Nu este acasă.

  Nicoleta se deplasează foarte greu cu ajutorul tricicletei pe care o folosește zilnic, iar singura ei dorință este să-și găsească în chirie o cameră, călduroasă, primitoare, unde să poată locui în liniște cu copilul ei. Își dorește tare mult și i-ar fi de mare ajutor având în vedere starea ei de sănătate, să găsească un loc la parter astfel încât deplasarea ei să nu mai fie un adevărat chin atât pentru ea cât și pentru fiul ei care o ajută zilnic.

  Nicoleta vrea să lucreze și marea ei dorință este să-și găsească un loc de muncă ca să-i poată oferi copilului ei un trai mai bun.

  ,,Dragă Moș Crăciun…” așa începe scrisoarea lui Oliver pregătită cu mari emoții, dar și multe speranțe că și la el va veni anul acesta Moș Crăciun

  Oliver își începe rândurile cu cele mai mari dorințe, așa cum probabil toți copiii și-au pregătit scrisorile. Printre primele lui dorințe se numără un set de Lego, un Minecraft, o mănușă Spiderman sau o trotinetă cu lumini. Desigur, lista lui Oliver este lungă așa ca a oricărui alt copil care n-a avut șansa să se bucure de ele. Oliver și-a enumerat dorințele cu o speranță că poate, poate, Moș Crăciun îi va îndeplini măcar pe cele mai râvnite dintre ele.

  ,,Ajută-ne să ajutăm” ! De Crăciun există minuni

  Arădenii cu suflet mare care își doresc s-o ajute pe această mamă greu încercată, și care vor să-i aducă o bucurie lui Oliver – așa cum toți copiii de vârsta lui bucuroși își împodobesc bradul, aleargă pe lângă mesele pline de bunătăți și caută un loc călduros în liniștea serii – acum în pragul Crăciunului pot face o bucurie acestei mame, arătând că minunile există.

  Asociația Help Trend s-a alăturat acestei mame și vine în sprijinul ei cu rugămintea că dacă vreți să ajutați și să donați alimente, dulciuri sau cunoașteți pe cineva care are un spațiu de închiriat mai ieftin și ar vrea să ajute puteți suna la numărul de telefon :

  0747044787- Asociația Help Trend – Costi

  Pentru donații în bani puteți folosi următoarele conturi cu specificarea „mama Nicoleta” :

  Nume: Asociația Help Trend

  Cont LEI:

  RO98BTRLRONCRT0620018401

  Cont EUR:

  RO48BTRLEURCRT0620018401

  Cont USD:

  RO52BTRLUSDCRT0620018401

  Arad mama

  Citește și: Polițist, fotbalist, dansator. Planurile de viață a lui Serhii, copilul unei familii de ucraineni care şi-a abandonat casă după casă din cauza ruşilor

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.