duminicã, 21 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  S-a împlinit visul mamei care cerea ajutor arădenilor. Nicoleta s-a mutat, împreună cu fiul ei în vârstă de 7 ani, într-un apartament nou

  În urma articolului publicat în data de 17 decembrie, în care vă relatam povestea unei mame din Arad, oamenii n-au rămas indiferenți și i-au sărit imediat în ajutor. Au donat bani, unii chiar au mers acasă la Nicoleta și i-au dus alimente și dulciuri.

  Nicoleta zâmbește… chiar la finalul anului

  Mobilizarea extraordinară a oamenilor au adus zâmbetul pe chipul Nicoletei și a fiului ei – se poate observa și în fotografie.

  După toate eforturile depuse de echipa celor de la Asociația Help Trend – deși dorința lor a fost să reușească să-i găsească o nouă locuință înainte de Crăciun – cu o zi înainte de Revelion, Nicoleta și fiul ei s-au mutat într-un nou apartament, cu chirie. Acesta are două camere, încălzire proprie și toate utilitățile necesare unui trai decent.

  Cel mai important lucru este faptul că apartamentul este la parter, aceasta fiind dorința cea mai mare a Nicoletei, care se deplasează mai greu având în vedere starea ei de sănătate.

  În clipa în care toate lucrurile au fost aranjate la locul lor, Nicoleta, cu lacrimi în ochi, a murmurat cu vocea ei blândă și cu un glas tremurând:

  „Vă mulțumesc mult, oameni buni!” – mesaj pe care a dorit să-l transmită tuturor celor care au ajutat-o.

  Citește aici povestea Nicoletei: O mamă singură din Arad ne cere ajutorul! Bolnavă de tetrapareză spastică, trăiește în frig și în sărăcie cu copilul ei de șapte ani

  Ce sumă de bani s-a strâns în doar câteva zile

  „Suma totală strânsă a fost 6.800 de lei. Din acești bani s-au plătit garanția chiriei, chirii în avans, s-a cumpărat o ladă frigorifică, o saltea pentru un pat, 4 scaune și o masă și brichete- deoarece are și sobă în casă. Ea alege cu ce vrea să se încălzească”, a precizat pentru Special Arad, Costi, unul dintre membrii Asociației Help Trend.

  Cine dorește s-o ajute și în continuare pe Nicoleta, pentru ca ea să nu mai ducă grija zilei de mâine, adică să-și plătească chiriile, o pot face donând cu specificarea „mama Nicoleta” în conturile:

  Nume: Asociația Help Trend

  Cont LEI: RO98BTRLRONCRT0620018401
  Cont EUR: RO48BTRLEURCRT0620018401
  Cont USD: RO52BTRLUSDCRT0620018401

  btrntythy

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Ca de fiecare dată, in astfel de situații tot oamenii de rând sunt cei care ajută şi preferă să rămână anonimi.
   Unde au fost acum falcă, pistru, bipârț, ciontu şi alți politruci unşi cu toate alifiile ?

   Ei merg doar unde e lume si presă, unde se taie panglici la inaugurari fantomă sau unde se dă de mâncat şi de baut.

   +15 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  9 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.