Spitalul Județean se înnoiește cu aparatură medicală în valoare de 2,8 milioane de euro

  de Special Arad | 25 iunie 2020, 7:05 PM | Știri Arad

  0

  Comunicat. „Am aprobat astăzi cumpărarea a încă 381 de echipamente medicale pentru Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad, din fonduri europene în valoare de 2,8 milioane de euro. Este vorba despre paturi de terapie intensivă de înaltă performanță, infusomate, sisteme de resuscitare, EKG portabil, concentratoare de oxigen, lămpi UV, zece aparate ecograf, o unitate chirurgicală pentru bronhoscopie, un ecograf doppler și multe altele”, a declarat președintele Consiliului Județean Arad, Iustin Cionca.

  Cele 381 de echipamente se adaugă celor 370 de aparate medicale cumpărate de Consiliul Județean Arad, în perioada stării de urgență, pentru Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.